Carla & Martin

Carla en Martin een gelukkig stel om te vereeuwigen. Het is gelukkig helemaal goed gekomen met de muziek. Fijn dat het duo op het laatste moment bereid waren om in te vallen. Mijn gasten waren enthousiast over hun optreden. 1 of 2 personen vonden het op een gegeven moment te hard (volume dan). Toen ik vroeg of het wat zachter kon, pasten ze het niveau ook meteen aan.

Ik vond het leuk om met ze kennis te maken, aardige jongens, leuk in de omgang EN goede artiesten. Dus bedankt nogmaals voor het regelen van de vervanging. Ik ga zeker nog een keer naar een optreden van hem kijken want ik vind zijn muziek en stem erg goed. Misschien dat ik voor een andere gelegenheid de andere muzikant nog wel eens vraag om op te treden. Misschien volgend jaar met mijn verjaardag. Maar dat is allemaal nog erg ver weg. Eerst maar eens na genieten van een geslaagde avond met goede muziek.

De optreden was prima naar wens. Onder onze gasten waren musici (waaronder ook mijn echtgenoot) die mij lieten weten dat zij hebben genoten van de optreden, zij vonden het heel goed. Daarvoor ook onze hartelijke dank! En mochten wij weer eens iets te vieren hebben dan zullen wij zeker aan jullie denken.