De sieraden accessoires trends 2022

 

Wie er mooi en fashionable bij wilt lopen zal met de constant veranderende stijl mee moeten gaan. Houd je van kleding en ga je mee met de laatste trends, dan zul je dat ook met de bijbehorende accessoires en sieraden moeten doen. Soms worden die bij het product zelf verkocht maar soms moet je er zelf even naar op zoek.

 

En dat kan best een leuke bezigheid zijn. Een bezigheid die je gewoon thuis kunt uitvoeren aangezien veel dingen op het internet te vinden zijn. Kijk bijvoorbeeld op girlscene.nl of fashionchick.nl.

 

De trends op een rij

 

Op het gebied van kettingen kun je denken aan de volgende trends voor 2019:

– Kettingen met een munt waarop diverse prints kunnen staan, bijvoorbeeld een letter of een afbeelding. Zo maak je het geheel persoonlijk en kies je iets wat bij je past.

– Ibiza blijft hip en happening ook komend jaar. Shop dus minimaal een dozijn aan armbandjes in deze stijl. Voordelig verkrijgbaar bij: ikbensieraden.nl.

– Gelaagde ketting wat heel goed combineert bij verschillende kleedstijlen. Door de verschillende lagen creëer je een heel speels effect. Koop de gelaagde ketting in een geheel of draag gewoon verschillende kettingen van verschillende lengtes.

Wat dacht je van de trends van 2019 voor oorbellen:

– Veel kleur is het motto! De oorbellen zijn de blikvanger waar het eerst naar gekeken wordt en als ze dan groot en fel zijn kan niemand meer om je heen. Het fleurt niet alleen je gezicht maar ook je outfit op.

– Grote ringen blijven een steeds terugkerende trend. Ook dit jaar weer. Zie wederom: ikbensieraden.

– En om een chique draai te geven aan je outfit, draag je lange oorbellen. Er zijn verschillende mogelijkheden die bij elk soort van outfit staat.

 

Blijf bij jezelf in 2022

 

Als je graag de trends volgt is het belangrijk dat je altijd jezelf kunt zijn. Wat naast al de trends ook belangrijk is voor het jaar 2022, is het feit dat je de sieraden persoonlijk houdt. Geef er je eigen twist aan door eigen initialen te gebruiken zodat je de persoon waar jij het meest van houdt dichtbij je draagt. Weet je niet wat je moet dragen of zit het allemaal eigenlijk wel lekker? Waarom draag je dan niet van alles wat! Dat kan heel goed en zo doe je mee met de trend voor 2022. Dit doe je op voordelige wijze via deze aanbevolen webwinkel: https://www.ikbensieraden.nl/. Een combinatie van grote of kleine ringen, opvallende of subtiele armbanden? Het maakt niet uit! Ben je niet zo een uitbundig persoon, dan past de trend om het minimalistisch te houden bij jou! Het kan allemaal als je graag de trends voor dit jaar volgt.