Trouwen in de veluwe

Trouwen in de veluwe staat voor natuur, rust ruimte en heerlijk genieten. De natuurgebieden in de Veluwe zijn uitgestrekt en je vindt er niet alleen bos en zand maar ook landgoederen, kastelen en tal van musea. Ook heb je water waar je tijdens je bruiloft heerlijk kan vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje. Wat is er nog meer leuk dan met geliefde vrienden en familie een drankje nuttigen onder de zon met aan de ene kant een vogel die loopt te fluiten, en aan de andere kant een hertje die dartelt in de ochtendgloren.

Nationaal Park de Hoge Veluwe
In de Veluwe vindt je het grote en uitgestrekte Nationaal Park de Hoge Veluwe. Deze is een regelrechte groene parel en geld als een van de mooiste plekken van Nederland.  Het Park is in bezit van een particulier, maar is vrijwel altijd toegankelijk voor iedereen. Het park herbergt naast uitgestrekte weelde ook het Kröller-Müller Museum met de tweede grootste Van Gogh-collectie ter wereld. Je kunt het park verkennen door op pad te gaan met gratis fietsen die je bij de ingang van het park vindt.

Wandelen in het Speulderbos
Het Speulderbos is één van de oudste en meest kleurrijke bossen van nederland, de bloemen die er bloeien, de bomen die de zon tegenhouden en de vlaktes die het opstuivend zand weerbarsten. het is allemaal onderdeel van de natuur en je krijgt dit allemaal gratis.. Een wandeling door dit bos geeft het gevoel dat je terug gaat  oer tijd. De natuur gaat volledig haar gang en de bomen zijn honderden jaren oud. Als bomen konden praten wisten ze vast tal van verhalen te vertellen.De knoestige, groen bemoste eiken, enorme varens en half vergane boomstammen geven het bos een bijzondere sfeer. Ook kan je er ‘s ochtends dieren spotten, van wilde zwijnen, herten, vossen en konijnen is er een gevarieerd aanbod beschikbaar van wild.